Hier vind je ons

Laatste nieuws

Hier blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws over huidverzorging, handige tips, innovatieve behandelingen en kortingsacties. Wij delen graag onze expertise met je.

Nieuw bij Huidinstituut Mariposas LOVELI!
Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk
Verder lezen
Nieuwe dagcrème lijn met SPF van IMAGE Skincare: 10% korting*
Image skincare biedt voor elke huid een geschikte dagcrème. Laat je adviseren welke crème geschikt is voor jouw huidconditie.
Verder lezen
10% korting op alle cleansers van Image Skincare!
Image skincare biedt voor elk huidprobleem een geschikte reiniging. Laat je adviseren welke cleanser geschikt is voor jouw huidconditie.
Verder lezen
Artikel over melasma in TKKR geschreven door huidtherapeut Patricia Elkhuizen
Huidtherapeut Patricia Elkhuizen heeft een artikel geschreven over melasma in de krant TKKR. Deze krant is verspreid in Twente. Ook is het artikel online beschikbaar.
Verder lezen
Artikel over Acne in TKKR geschreven door huidtherapeut Patricia Elkhuizen
Huidtherapeut Patricia Elkhuizen heeft een artikel geschreven over acne in de krant TKKR. Deze krant is verspreid in Twente. Ook is het artikel online beschikbaar.
Verder lezen
Actie sets Image Skincare 2023
De IMAGE Skincare Gift Sets zijn weer binnen! En dit jaar is het extra leuk: je kan namelijk je Gift Set personaliseren. Je kan kiezen voor een Gift Set met 3 óf 4 producten, waarbij je bij elke productcategorie kan kiezen tussen één van de vier bestsellers van IMAGE Skincare.
Verder lezen
15% korting op alle producten met een SPF van Image Skincare
Het gebruik van een SPF is essentieel bij en goede huidverzorging. Voeg dan ook een product met een SPF toe aan Your Daily Skin Routine en bescherm je huid tegen schadelijke uv-stralen! Image Skincare heeft onder andere verschillende dagcrème’s met een SPF.
Verder lezen
Actie: Image I PEEL behandeling Signature facelift
Van 27 mei t/m 7 augustus 2024 is de IMAGE Skincare Signature Face Lift™ peeling behandeling te boeken van € 85,- voor € 79,- . De signature facelift behandeling geeft de huid een extra oppepper voor de zomer. Let op na deze behandeling zul je even de directe zon moeten vermijden.
Verder lezen
10% korting op alle serums van Image Skincare!
Het gebruik van een serum is de tweede stap van je huidverzorging. Een serum wordt aangebracht na het reinigen van het gezicht. Wist je dat een serum één van de meest onmisbare producten in je skincare routine is? Voeg dan ook een serum toe aan Your Daily Skin Routine en geef je huid een boost!
Verder lezen
Microneedling verdieping
Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over microneedling. Omdat ik me wil blijven ontwikkelen ga ik mij in de maand april nog meer verdiepen in deze behandeling. Daarnaast ben ik verheugd te vermelden dat ik vanaf mei 2023 met een nieuw microneedling apparaat ga werken de Dermapen 4™.
Verder lezen
Effectiviteit orale collageensupplementen
Tijdens mijn afstuderen heb ik samen met 3 medestudenten onderzoek gedaan naar de effectiviteit van het gebruik van collageensupplementen voor afname van huidveroudering in het gezicht bij volwassenen vanaf 18 jaar. Wil je weten wat uit het onderzoek is gekomen?
Verder lezen
We helpen je graag verder

Wat zijn de mogelijkheden voor een behandeling? Maak een afspraak voor een intake. Tijdens de intake wordt bepaald welk behandeltraject    voor jou geschikt is.

De beste zorg voor je huid

Aangesloten bij de NVH

Mariposas Huidinstituut is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten.