Huidverbeterende behandeltraject

Om het beste resultaat te krijgen bij een huidverbeterende behandeling werken wij binnen onze salon met een huidverbeterend behandeltraject. Het huidverbeterende behandeltraject is erop gericht om de de huid te verbeteren en te verjongen en zoals u zult begrijpen heeft 1 losse behandeling geen effect. Aangezien elke huid anders is wordt een huidverbeterende behandeltraject op maat vastgesteld en voor het beste resultaat dient er naast behandelingen ook thuis behandeld te worden met de juiste producten en wordt gekeken naar de juiste voeding. Kortom: een op maat gemaakt behandeltraject voor het beste resultaat.

Hoe ziet een huidverbeterende behandeltraject eruit

Stap 1: Een intake afspraak bestaande uit: intake en behandeltraject advies.

Stap 2: Startbehandeling met huidanalyse, proefbehandeling en productadvies

Stap 3: Start behandelkuur

Afhankelijk van het te volgen behandelplan zijn er 2 opties:

 • Basisbehandelingen of aanvullende behandelingen;
 • Basisbehandelingen en aanvullende behandelingen.

Basisbehandeling: Behandelingen speciaal voor anti-aging.

Aanvullende behandelingen:

 • Peelings;
 • Needling behandeling;
 • Bindweefselmassage;

Voor wie is het huidverbeterende behandeltraject?

Volwassenen die zich storen aan huidveroudering en rimpels.

Wat is huidveroudering?

De huid begint vanaf het 30e levensjaar tekenen van veroudering te vertonen. In de loop van de jaren nemen de kenmerken van veroudering steeds verder toe. Huidveroudering is meer dan alleen rimpels krijgen. Onderstaand de symptomen van huidveroudering.

 • De contouren van je gezicht worden minder strak.
 • De huid ziet er dof en vaal uit.
 • De poriën worden groter, ovaler en grover.
 • De huid wordt dunner.
 • Er ontstaan (pigment)vlekken.
 • Er ontstaan rode adertjes (couperose).
 • Er ontstaan steelwratjes en ouderdomswratten.
 • De huid wordt droger met droge plekken.

Huidveroudering wordt onder andere bepaald door de genen. Echter de meeste veroudering komt van buitenaf en heeft te maken met levensstijl. Huidveroudering heeft te maken met de hoeveelheid zon, roken, soort voeding, alcohol, chronische huidirritatie (door bijvoorbeeld verkeerde cosmeticaproducten) en mimiek (frons-, lach- en kauwrimpels).

Onze laatste nieuwsberichten

Artikel over Acne in TKKR geschreven door huidtherapeut Patricia Elkhuizen
Huidtherapeut Patricia Elkhuizen heeft een artikel geschreven over acne in de krant TKKR. Deze krant is verspreid in Twente. Ook is het artikel online beschikbaar.
Verder lezen
Actie sets Image Skincare 2023
De IMAGE Skincare Gift Sets zijn weer binnen! En dit jaar is het extra leuk: je kan namelijk je Gift Set personaliseren. Je kan kiezen voor een Gift Set met 3 óf 4 producten, waarbij je bij elke productcategorie kan kiezen tussen één van de vier bestsellers van IMAGE Skincare.
Verder lezen
15% korting op alle producten met een SPF van Image Skincare
Het gebruik van een SPF is essentieel bij en goede huidverzorging. Voeg dan ook een product met een SPF toe aan Your Daily Skin Routine en bescherm je huid tegen schadelijke uv-stralen! Image Skincare heeft onder andere verschillende dagcrème’s met een SPF.
Verder lezen
gratis & vrijblijvend

Intake afspraak

Een mooie huid begint met een gezonde huid! Wat zijn de mogelijkheden voor een behandeling? Maak een afspraak voor een intake om jouw situatie te bespreken.

Tijdens de intake wordt bepaald welk behandeltraject geschikt is.

plan direct een vrijblijvende intake

Patricia Kooij-Elkhuizen
Oprichter Mariposas

Voor iedere ruimte een passende warmtepomp

Een huis met beperkte ruimte of een bijzondere indeling? Geen probleem! Wij bieden twee verschillende types aan. Een towermodel met een geïntegreerde 200 liter RVS boiler of een praktisch wandmodel. Benieuwd welke model het beste past in je woning? Gebruik het 3D-model en kijk meteen of deze past!