Over ons

Huidtherapiepraktijk Enschede  - Mariposas -

Huidinstituut Mariposas in Enschede – (wijk Roombekerveld, nabij Roombeek), biedt huidtherapeutische behandelingen aan voor  het verbeteren van de huid uitgevoerd door een gediplomeerde huidtherapeut. Patricia Elkhuizen Het instituut beschikt over een modern pand (nieuwbouw) met voldoende (eigen) parkeermogelijkheden. In het instituut worden huidtherapeutische behandelingen gegeven.

Tevens is het instituut aangesloten bij de NVH (Nederlandse vereniging voor huidtherapie). Huidinstituut Mariposas wordt geleid door huidtherapeute Patricia Kooij-Elkhuizen.

Wat betekent Mariposas

De naam Mariposas is het Spaanse woord voor vlinders. de kernwaarden van Mariposas zijn: Kwaliteit, Passie, Toegewijd, Betrouwbaar.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Meer over Huidinstituut Mariposas

We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Kunnen jullie advies geven over huidverzorging thuis tussen de behandelingen door?

Om het beste resultaat te werken wij binnen ons instituut met behandeltrajecten. Aangezien elke huid anders is wordt een behandeltraject op maat vastgesteld en voor het beste resultaat dient er naast behandelingen ook thuis behandeld te worden met de juiste producten en wordt gekeken naar de juiste voeding. Kortom, wij bieden een compleet traject aan inclusief huidverzorging voor thuis.

Zijn jullie huidtherapeuten gediplomeerd en kwaliteitsgeregistreerd?

Patricia Kooij-Elkhuizen is een HBO-gediplomeerde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut.

Hoe kunnen patiënten een afspraak maken of contact met jullie opnemen?

Het meest handige is om via de contact pagina een bericht te sturen. Telefonisch contact opnemen kan ook alleen tijdens behandelingen wordt er geen telefoon beantwoord. Je kunt wel een bericht achterlaten dan bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Wat is jullie filosofie als het gaat om huidverzorging en therapie?

Elke huid verdient de beste zorg. De missie van onze huidtherapiepraktijk is het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten door hoogwaardige huidtherapeutische zorg te bieden. We streven ernaar om huidproblemen effectief te behandelen, voor te lichten en te begeleiden, zodat onze patiënten een stralende en gezonde huid kunnen bereiken en behouden.

Welke behandelingen bieden jullie aan en voor welke huidproblemen zijn deze geschikt?

In ons instituut worden verschillende  behandelingen aangeboden. Onder het kopje behandelingen is te zien welke behandelingen mogelijk zijn.

De beste zorg voor je huid

Aangesloten bij de NVH

Mariposas Huidinstituut is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten.