Nieuwe dagcrème lijn met SPF van IMAGE Skincare: 10% korting*

Image skincare biedt voor elke huid een geschikte dagcrème. Laat je adviseren welke crème geschikt is voor jouw huidconditie.

Of de zon nu schijnt of wanneer het regent. En of je nu naar buiten gaat, binnen aan het werk bent of je favoriete serie binget. Je huid beschermen tegen uv-stralen en blauw licht is essentieel. Daarom is de gloednieuwe DAILY PREVENTION-collectie ontwikkeld.

Omdat wij de beste versie van jouw huid graag zo toegankelijk mogelijk maken, ontvang je nu 10% korting op alle dagcréme's. *De kortingsactie is geldig tm 2 juni 2024.

Ieder product biedt bescherming tegen schade door de zon, hydrateert, versterkt de huideigen weerstand en voorkomt tekenen van huidveroudering. De XOSM-technologie zorgt ervoor dat de krachtige antioxidanten ectoine, vitamine C en astaxanthine-rijke microalgen tot diep in de huid doordringen. Bovendien zijn de producten waterresistent en hebben ze geen witte waas! Nog even de voordelen op een rijtje:

  • XOSM-transsportsysteem: zorgt voor een beschermende laag op de oppervlakte van de huid terwijl krachtige antioxidanten zoals ectoïne, vitamine C en microalgen dieper doordringen
  • Waterresistentie 40 - 80 minuten (afhankelijk per product)
  • Geen witte waas bij alle huidtinten
  • Aangename productbeleving: trekt snel in de huid

Kom langs bij huidinstituut Mariposas voor een advies voor de best passende dagcrème met zonbescherming!

gratis & vrijblijvend

Intake afspraak

Een mooie huid begint met een gezonde huid! Wat zijn de mogelijkheden voor een behandeling? Maak een afspraak voor een intake om jouw situatie te bespreken.

Tijdens de intake wordt bepaald welk behandeltraject geschikt is.

plan direct een vrijblijvende intake

Patricia Kooij-Elkhuizen
Oprichter Mariposas