10% korting op alle cleansers van Image Skincare!

Image skincare biedt voor elk huidprobleem een geschikte reiniging. Laat je adviseren welke cleanser geschikt is voor jouw huidconditie.

De gezichtsreiniger

Een gezichtsreiniger, ook wel cleanser genoemd, is de eerste stap in jouw dagelijkse skincare routine. Door dagelijks te reinigen verwijder je vuil, talg en dode huidcellen en zorg je ervoor dat skincare die je erna opsmeert beter wordt opgenomen. Een goede gezichtsreiniger zorgt ervoor dat deze onzuiverheden verwijderd worden en jij achterblijft met een schoon gezicht.

Intensieve of milde gezichtsreinigers

Of je nu een gevoelige, droge, vette of gecombineerde huid hebt: Image Skincare heeft de beste gezichtsreinigers voor jou! Van milde gezichtsreinigers, tot gezichtsreinigers met zuren, voor ieder huidtype is er de juiste variant. De cleansers van IMAGE Skincare bevatten ingrediënten die de huid grondig reinigen.

Omdat wij de beste versie van jouw huid graag zo toegankelijk mogelijk maken, ontvang je nu 10% korting op alle cleansers.

Image skincare biedt voor elk huidprobleem een geschikte reiniging. Laat je adviseren welke cleanser geschikt is voor jouw huidconditie.

De kortingsactie heeft betrekking op de volgende cleansers. De actie loop van 12 februari t/m 10 maart 2024*.

• AGELESS – Total Facial Cleanser

• BIOME+ Cleansing Comfort Balm

• CLEAR CELL – Clarifying Salicylic Gel Cleanser

• ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Cleanser

• IMAGE MD – Restoring Facial Cleanser

• ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser

• THE MAX – Facial Cleanser

• VITAL C – Hydrating Facial Cleanser

*Zolang de voorraad strekt

Double Cleanse

Wij adviseren om zowel 's ochtends als 's avonds een double cleanse te doen, dit betekent het twee keer reinigen na elkaar. Bij de eerste keer verwijder je vuil, zweet en talg dat zich heeft opgestapeld gedurende de dag of nacht. De tweede reiniging krijgt daardoor de kans om dode huidcellen te verwijderen, waardoor je nog een stapje dichter bij een stralende huid bent! Voor de meest effectieve werking combineer je ‘s avonds een cleanser zonder zuren met een cleanser mét zuren. Zuren zorgen voor een net iets effectievere reiniging en verwijderen dode huidcellen. Een belangrijke stap voor de perfecte glow! Heb je echter een gevoelige huid dan adviseren wij om een milde gezichtsreiniger te gebruiken en een double cleanse te doen zonder zuren.

gratis & vrijblijvend

Intake afspraak

Een mooie huid begint met een gezonde huid! Wat zijn de mogelijkheden voor een behandeling? Maak een afspraak voor een intake om jouw situatie te bespreken.

Tijdens de intake wordt bepaald welk behandeltraject geschikt is.

plan direct een vrijblijvende intake

Patricia Kooij-Elkhuizen
Oprichter Mariposas