Trouw tip: het Trouwboekje

Trouw tip: het Trouwboekje

Ga je trouwen en maak je een afspraak voor een gezichtsbehandeling of (proef) make-up voor je bruiloft bij Schoonheidssalon Mariposas Enschede ? Dan krijg je gratis het nieuwe 32 pagina’s nuttige ‘daar had ik nog niet over nagedacht’ tips voor je bruiloft mee naar huis!

Wat kun je lezen in het trouwboekje?

Of je nu in een stijlvolle designerjurk of in een spijkerbroek trouwt. En of dat nu in de sfeervolle ambiance van een barok kasteel gebeurt of onder de zomerzon op het strand. Het mooie van je eigen bruiloft: jullie hebben zelf de volledige regie in handen. Maar dat brengt meteen ook de nodige vragen met zich mee. Want wat willen jullie precies? Hoe ziet jullie droomhuwelijk er eigenlijk uit? Wat hebben jullie daarvoor nodig? En vooral: wie gaan jullie daarbij helpen?

Onze ervaringen delen wij graag met aanstaande bruidsparen en daarom hebben we zowel inspirerende als praktische tips op papier gezet. Je leest het dus allemaal in het Trouwboekje.

Tot slot, het basisrecept voor een droomhuwelijk: een goede voorbereiding, strakke planning en vooral een flinke dosis eigengereide creativiteit waar de vonken van afspatten!

Ben je niet van plan om bij ons een afspraak te maken dan kun je het boekje ook bestellen voor € 9,95 door ons een email (info@mariposas.nl) te sturen.

 

Heeft vragen over het Trouwboekje? Bel of mail ons gerust 053-4365035 /info@mariposas.nl.

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share