Schoonheidssalon Enschede

Schoonheidssalon Enschede – Mariposas

Schoonheidssalon Enschede – Mariposas, gevestigd in Enschede (wijk Roombekerveld, nabij Roombeek), biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverbetering en huidverzorging uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialiste.

De schoonheidssalon beschikt over een modern pand (nieuwbouw) met voldoende (eigen) parkeermogelijkheden.

In de salon worden ontspannende gezichtsbehandelingen gegeven met natuurlijke hoogwaardige producten van het merk BABOR vanzelfsprekend afgestemd op uw persoonlijke huidtype. Voor huidverbetering wordt gebruik gemaakt van het cosmeceutical merk IMAGE skincare.

Schoonheidssalon Enschede – Mariposas biedt naast huidverbetering en huidverzorging ook (definitief) ontharen (IPL ontharen, elektrisch ontharen en harsen), decoratieve behandelingen (zoals epileren van de wenkbrauwen, wimpers en wenkbrauwen verven), Shellac en kleuradvies.

De schoonheidssalon is aangesloten bij de ANBOS en is ook geregistreerd voor o.a. acne specialisatie, elektrisch ontharen specialisatie en de specialisatie medisch camouflage. Door deze registratie kunt u, afhankelijk van uw aanvullende verzekering, aanspraak maken op een vergoeding voor acne en ontharingsbehandelingen (lees meer).

ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis
Wanneer u een schoonheidssalon bezoekt die lid is bij ANBOS (te zien aan het ANBOS-schild dat aan de muur hangt), dan kunt u er zeker van zijn dat deze:

  • in het bezit is van het vakdiploma;
  • rechtmatig gevestigd is;
  • volgens de hygiënecode van een schoonheidssalon werkt;
  • vakgerelateerde workshops volgt.

Voor mee informatie: anbos.nl

Door wie wordt schoonheidssalon Enschede – Mariposas geleid?

Schoonheidssalon Mariposas wordt geleid door schoonheidsspecialiste Patricia Kooij-Elkhuizen. Lees meer over onze Schoonheidsspecialiste op de pagina: Schoonheidsspecialiste Enschede.

Wat betekend schoonheidssalon Enschede – Mariposas

De naam Mariposas is het Spaanse woord voor vlinders. Het ontpoppen van de ware schoonheid zowel van binnen als van buiten.

Afspraak maken

Maak hier een afspraak of bel 053-4365035.

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share