Patricia Kooij-Elkhuizen is Medisch schoonheidsspecialiste dermatologie!

Patricia Kooij-Elkhuizen is Medisch schoonheidsspecialiste dermatologie!

De afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten. Ik ben me verder gaan verdiepen in het vak schoonheidsspecialiste en heb nu de totaal opleiding tot Medisch schoonheidsspecialiste dermatologie afgerond. Ik vind het belangrijk om goede en juiste kennis te hebben van de huid, behandelingen en producten. Met trots kan ik ook vertellen dat ik de 1e schoonheidsspecialiste in Twente ben die deze opleiding heeft afgerond. 24 augustus heb ik het diploma in ontvangst mogen nemen. Ik ben blij dat ik deze kennis kan gebruiken in mijn bedrijf en zo veel mensen kan helpen de huid in een goede conditie te krijgen en behouden.

Je zult je waarschijnlijk wel afvragen wat kan en weet een medisch schoonheidsspecialiste. Onderstaand kun je precies en duidelijk lezen wat het inhoudt.

Wat houdt een medisch schoonheidsspecialiste in?

Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Deze schoonheidsspecialist heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialiste, de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd.

De medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Daarnaast is zij volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten.

De medisch schoonheidsspecialist schrijft geen medicatie voor, maar werkt nauw samen met dermatologen, huisartsen en andere professionals. Zij heeft een signalerende functie, waardoor bijvoorbeeld diverse vormen van huidkanker in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden.

Omdat de medisch schoonheidsspecialist geoefend is in dermatologische kennis, is zij in staat huidproblemen te analyseren en te herkennen. Daarom zijn patiënten met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid bij de medisch schoonheidsspecialist in vakkundige handen.

Juist omdat de medisch schoonheidsspecialist alle medisch gerichte specialisaties heeft, ben je ook voor huidverjonging en het tegengaan van huidveroudering aan het juiste adres. Vanzelfsprekend kun je bij de medisch schoonheidsspecialist ook terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen om de conditie van de (gezichts)huid te verbeteren.

Nascholing voor de medisch schoonheidsspecialist is verplicht. Jaarlijks wordt zij gecontroleerd op zaken als vakbekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie. De medisch schoonheidsspecialist kun je herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.

Wil je een keer een afspraak maken voor een kennismakingsbehandeling? 
Afspraak maken

Maak dan hier een afspraak

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share