Over ons

Schoonheidssalon Enschede – Mariposas

Schoonheidssalon Enschede – Mariposas, gevestigd in Enschede (wijk Roombekerveld, nabij Roombeek), biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialiste.

De schoonheidssalon beschikt over een modern pand (nieuwbouw) met voldoende (eigen) parkeermogelijkheden. In de salon worden huid- en lichaamsverzorging behandelingen gegeven met natuurlijke hoogwaardige producten van het merk BABOR vanzelfsprekend afgestemd op uw persoonlijke huidtype. Tevens is de salon aangesloten bij de ANBOS.

Schoonheidssalon Mariposas wordt geleid door schoonheidsspecialiste Patricia Kooij-Elkhuizen. Lees meer over onze Schoonheidspecialiste op de pagina: Schoonheidsspecialiste Enschede.

Wat betekent Mariposas?

De naam Mariposas is het Spaanse woord voor vlinders. Het ontpoppen van de ware schoonheid zowel van binnen als van buiten vind je terug in de kernwaarden van Mariposas:

  • Schoonheid,
  • Passie,
  • Kwaliteit,
  • Toegewijd,
  • Betrouwbaar.

Persoonlijke aandacht staat voorop en het doel is dat u na een behandeling straalt en zich goed voelt van binnen en van buiten.

Twentse Zakenvrouwen
Schoonheidssalon Enschede - Mariposas & Schoonheidsspecialiste Enschede
Afspraak maken

Maak hier een afspraak of bel 053-4365035.

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share