Nieuwe lente/zomer make-up van Babor

Nieuwe lente/zomer make-up van Babor

Nieuw bij Schoonheidssalon Mariposas de nieuwe lente/ zomer trendkleuren make-up van Babor door de bekende Duitse visagist Peter Schmidinger. Hieronder beschreven de 7 verschillende producten en 2 nieuwe bijbehorende looks, de Bronze en Pink Look.

Sun glow bronzer
Een zeer fijn gebakken poeder met micro-pearls in warm ultrafijn brons. Flinterdun of iets intensiever komt er een mooie zomerse glans op het gezicht, hals en decolleté. Gestuurde lichtbreking werkt als een softfocusobjectief en laat de teint er jeugdig en fris uitzien. Verkrijgbaar in 1 kleur.

Cream Blush stick
Crème achtige, gegoten rouge in praktische stick voor een frisheidskick op de wangen. Deze allrounder kan echter ook op de lippen, de oogleden, het voorhoofd, de kin en het puntje van de neus worden aangebracht. Waar ook wat frisheid nodig is-de stick biedt uitkomst. Verkrijgbaar in 1 kleur.

Ultra soft Lip Colour
Zachte long-lasting-lippenstift met schitterende kleur en een hoge glans. Met hydraterende boter van wilde mango. Verkrijgbaar in 1 kleur: Pearly Pink

Ultra shine Lip Gloss
Ultraschitterende lipgloss met optischlifting-effect. Het fijne, zeer elastische filmlaagje op de lippen plakt niet en blijft er niet op liggen. Het lifting complex beschermt de gevoelige huid van de lippen tegen milieustress, verzorgt en regenereert. Verkrijgbaar in 1 kleur: Rosy Shine

Lip Gloss Stick
Lipgloss en balsem ineen: zachte kleur met elegante glans. Het “volulip-complex” en hyaluronic filling sferen verzorgen de lippen en hydrateren. Blijft lang zitten en plakt niet. Praktisch en comfortabel in gebruik door het mechanisme dat zowel voorruit als achteruit draait. Verkrijgbaar in 1 kleur: Glossy Melon.

Ultra performance Nail Colour
“High-shine” metallic nagellak-verenigt hoge glans, gelijkmatige applicatie, snelle droogtijd en lange houdbaarheid. Zonder tolueen en formsldehyde. Verkrijgbaar in 2 kleuren: Piano beige en caramba pink.

Nude Eye Shadow Collection
Gebakken luxe oogschaduw in vier onovertrefbare kleuren! De fijnste poederdeeltjes leggen zich licht als een veertje op de huid en laten zich perfect schakeren-vochtig aangebracht ontvouwt het poeder zijn totale kleur-power! Aanwezige nuances: beige, perzik, modder en bruin.

2 nieuwe Looks!

Look Bronze
Ogen: Op het hele ooglid dun met de advanced Eye shadow Base een basis aanbrengen. Uit de Nude Eye Shadow Collection de beigeteint in de binnen ooghoeken en onder de wenkbrauwen aanbrengen. De perziktint op het bewegelijke ooglid en langs de onderste wimperrand aanbrengen en vervagen. De bruintint in de oogplooi aanbrengen en vervagen.
Wimpers: Ultra size mascara black.
Wenkbrauwen: Eye brow pencil 01 medium Brown.

Teint:
Basis: Deluxe foundation
Concealer: Perfect skin Illuminator
Blush: Sun Glow Bronzer all over aanbrengen; Cream Blush Stick op de wangen aanstippen en vervagen.

Lippen:
Lip gloss Stick 03 Glossy Melon

Nagels:
Basislak: Smart All-in one polish
Kleurlak: Nail Colour 40 Piano Beige

Look Pink
Ogen: Op het hele ooglid dun met de advanced Eye shadow Base een basis aanbrengen. Uit de Nude Eye Shadow Collection de beigeteint in de binnen ooghoeken en onder de wenkbrauwen aanbrengen. De perziktint rondom het oog als zachte contour aanbrengen. De Cream Blush Stick op de aecadeboog en langs de onderste wimperrand aanbrengen en vervagen.
Wimpers: Super Style mascara black- alleen boven!
Wenkbrauwen: Eye brow pencil 01 medium Brown.

Teint:
Basis: Deluxe foundation
Concealer: Perfect skin Illuminator
Blush: Sun Glow Bronzer all over aanbrengen; Cream Blush Stick op de wangen aanstippen en vervagen.

Lippen:
Lip gloss 19 Rosy Shine

Nagels:
Basislak: Smart All-in one polish
Kleurlak: Nail Colour 41 Caramba Pink

 

Heeft u meer vragen over de nieuwe lente/zomer make-up van Babor? Bel of mail ons gerust 053-4365035 /info@mariposas.nl.

 

Afspraak maken

Maak hier een afspraak

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share