Mariposas huidinstituut en schoonheidssalon steunt de Care for Skin Foundation!

Mariposas huidinstituut en schoonheidssalon steunt de Care for Skin Foundation!

Een erg mooi doel is de Care for Skin Foundation. Help mee mensen met name kinderen met een probleem aan de huid een kans te geven op een normaler leven. In de salon staat t/m 31-12-2016 een donatiebox om deze foundation te steunen.

Wat is de Care for Skin Foundation?

De Care for Skin Foundation is een non-profit organisatie opgericht om mensen te helpen met huidreconstructie als gevolg van ongelukken, tumoren, huidverbranding, littekens of genetische huidafwijkingen. Het doel is om het gezicht of lichaam zoveel mogelijk te herstellen zodat ze weer acceptabel kunnen functioneren voor diegene die dit normaal zich niet zouden kunnen veroorloven.

Wat doet de Care for Skin Foundation?

Brandwonden zijn een zeer grote oorzaak van ziekte, vervorming, psychisch trauma en zelfs bij kinderen kan het de dood tot gevolg hebben. Een hazenlip en gespleten gehemelte veroorzaken problemen bij het eten en drinken en zorgen voor sociale problemen en schaamte. Hierdoor raken ze ondervoed gecombineerd met een verhoogd risico op infecties kan dit een vroegtijdige dood tot gevolg hebben. Littekenweefsel kan jonge kinderen beperken in het doen van de meest simpele dingen. De Care for Skin Foundation werkt mee aan het verbeteren van hun leven door middel van operaties en huid vervanging.

De oprichter van deze foundation is Marc Ronert (plastich chirurg). Hij zegt het  volgende:

“Utilizing my skills as a plastic surgeon on patients who are unable to afford necessary treatments is one of the most gratifying moments in my profession. Often, with simple reconstructive surgical procedures we are able to change someone’s life within just a few minutes. To not offer this people in need would be unthinkable.”

Bekijk onderstaand filmpje.

 

 

 

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share