Klaar voor de zon!

Klaar voor de zon!

Tips over veilig zonnen

Gaat u nog op vakantie of geniet u nog van de Nederlandse zomerzon. Bij Schoonheidssalon Mariposas Enschede zijn alle BABOR zonneproducten weer verkrijgbaar. Tevens ook een nieuw merk Loverock speciaal voor kinderen. Informeer snel welke SPF past bij uw huid en/of de huid van uw kinderen.

Onderstaand de uitleg over de in de salon verkrijgbare zonproducten. De producten zijn verdeeld in Kinderen, Medium protection, High protection, Aftersun en Make-up.

Actie: 10% korting tot 30-06-2015 bij aanschaf in de salon

Kinderen

Love The Sun – sun protection cream spf 30

Biedt de optimale zonbescherming voor de pure en kwetsbare kinderhuid. Onze huid houdt van de zon, alleen wel op een veilige manier. Een gezonde kleur, niet verbrand. De kinderhuid is tot 5 keer dunner en droger dan een volwassenen huid, die verdient dus extra aandacht zeker als het de zon betreft. Love The Sun – sun protection cream – met spf 30 is de beste manier om de kinderhuid optimaal te beschermen.

Door de vernieuwde (door Ecocert goedgekeurde) formule laten de minerale zonnefilters in Love The Sun zonnebrandcrème spf 30 kunnen kinderen nu zonder witte waas van de zon genieten!

Love Cooling Down – Aftersun

De aftersun is de beste manier om de kinderhuid na de zon te beschermen én te hydrateren. Love Cooling Down bevat 98% natuurlijke ingrediënten en een allergeen vrij parfum.

Medium protection

Sun Spray SPF 15

Lichte spray lotion voor gezicht en lichaam met een gemiddelde beschermingsfactor.

High protection

Sun Spray SPF 30

Een lichte zonnelotion voor gezicht en lichaam met een hoge beschermingsfactor.

Sun Cream SPF 30

Zonnecrème voor het gezicht met hoge beschermingsfactor.

Sun Spray SPF 50

Een verzorgende zonnelotion voor gezicht en lichaam met een hoge beschermingsfactor.

Sun Stick SPF 50

Beschermt vooral de zongevoelige huiddelen zoals de neus, het voorhoofd en de schouders. Handig om mee te nemen in uw handtas.

After sun

After Sun Repair Lotion

Vaak vertoont de huid na het zonnen een gespannen gevoel en voelt droog aan. Deze snel intrekkende aftersun lotion voor gezicht en lichaam reduceert onmiddellijk voelbaar een onaangenaam gespannen gevoel, irritaties en een hittegevoel en ondersteunt de regeneratie van ontstane huidirritaties. De huid ziet er duidelijk kalmer en meer ontspannen uit, ook bij het verbrand-zijn door de zon. Bovendien stimuleren speciale ingrediënten de melaninesynthese en zorgen zo voor een langer aanhoudende en gelijkmatigere bruine kleur door de zon.

After Sun Fluid

De ampul is voor een intensieve en onmiddellijke kalmering van de huid na het zonnen. Het werkt verkoelend en versterkt de weerstand en het vermogen van de huid om te herstellen.

Sun make-up

Sun make-up SPF 50 (2 kleuren)

De make-up voor in de zon is uitermate geschikt voor mensen die niet in de zon mogen en/of last hebben van pigmentatie storingen. In de salon zijn twee tinten aanwezig.

Verstandig zonnen en de huid in een goede conditie houden is belangrijk. Onderstaand tips over veilig zonnen.

TIPS

Voor het gebruik van de zonbeschermingsproducten zijn er een aantal punten die belangrijk zijn om te weten.

* De kinderhuid tot ongeveer 12 jaar heeft geen eigen pigmentbeschermingssysteem. Bescherm juist de kinderhuid extra goed.

* Het is verstandig kinderen tot 3 jaar zo veel mogelijk uit de zon te houden.

* Een optimale voorbereiding op een periode van zon is het 1 a 2 weken vooraf al insmeren met een zonbeschermingsproduct. U zult merken dat u minder snel verbrand en ook egaler bruin wordt.

* Gebruik onder de zonneproducten geen dagcrème maar een verzorgende ampul of concentraat. Als u over de dagcrème een zonbeschermingsproduct smeert kan de factor zich niet goed aan de huid hechten en verliest de crème betrouwbaarheid en kracht.

* Zonbeschermingsproducten moeten minstens 30 minuten voor het zonnen worden aangebracht, opdat de UV-bescherming zich volledig kan ontplooien. Bij langer verblijf in de zon of in het water moet het gebruik worden herhaald. Dit geldt niet voor de producten van Loverock speciaal voor de kinderhuid met minerale filters. Hiermee heb je direct bescherming tegen de UV stralen.

* Alle zonbeschermingsproducten zijn na opening 6 maanden houdbaar. Dat wil zeggen dat het product na 6 maanden geen bescherming meer biedt zoals vermeld staat op de verpakking.

* Het beste kunt u de zon tussen 11:00 uur en 15:00 uur vermijden.

* Het beste is, ondanks de zelf beschermingstijd, om elke 2 uur de huid opnieuw in te smeren. Dan weet u zeker dat u op tijd bent.

* De Babor After Sun spray is ook te gebruiken onder de zonnebank. Echter raad ik het gebruik van de zonnebank af. De huid veroudert door gebruik van de zonnebank snel en droogt erg uit. De huid ziet er ondanks de bruine kleur dof en minder fris uit.

* Alle BABOR SUN CARE producten bieden door een uitgebalanceerde verhouding van UV-A en UV-B filters en het anti-aging werkstofcomplex SPC+ een veilige bescherming tegen verbranden en huidveroudering. Een nieuwe werkstofcombinatie beschermt het DNA van de cellen en vermindert zo het ontstaan van beschadigingen op lange termijn.

* Alle BABOR AFTER SUN producten bevatten het SKIN PROTECTION COMPLEX SPC+ en biedt een anti-aging bescherming, bescherming tegen radicalen en verhoogt de zelfbeschermingstijd van de huid.

 

Heeft u meer vragen over de zonbeschermingsproducten van Babor of Loverock? Bel of mail ons gerust 053-4365035 /info@mariposas.nl.

 

Afspraak maken

Maak hier een afspraak

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share