Wat zijn IMAGE peelings?

informatie 053-4365035

Een peeling, wat is het en hoe werkt het?

Bij een peeling wordt een dunne laag van de gezichtshuid verwijderd waardoor oneffenheden als rimpels, acne of littekens vervagen. Een peeling stimuleert de levende huidcellen waardoor het verouderingsproces vertraagt. IMAGE I PEEL is een peelingproductlijn met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, papaja, groene thee en vitamine C.

Een peeling verwijdert de dode huidcellen, door de kleefstof tussen de dode huidcellen in de hoornlaag (opperhuid) te verweken. De afgestorven huidcellen laten hierdoor gemakkelijker los. Hoeveel laagjes er worden verwijderd hangt af van de soort peel vloeistof, de concentratie en de pH-waarde.

De peeling zorgt voor een egalere frisse teint en een verbetering van de huidstructuur. Omdat de opperhuid dunner wordt gemaakt, is het zeer belangrijk de huid goed te beschermen tegen de zon met een dagcrème met spf. Na een Peeling met I Peel is het noodzakelijk de Post Treatment kit te gebruiken.

Wat ervaar je?

De huid ervaart met een peeling soms wel een tinteling/branderig gevoel. Hoe lager de pH waarde van de peelvloeistof en hoe hoger de concentratie, des te meer deze tinteling wordt ervaren. Peelings worden na een bepaalde inwerktijd geneutraliseerd, Hierdoor verdwijnt de tinteling. Na de behandeling voelt de huid weer normaal.

Welk resultaat geeft een peeling?

  • De afstoting van de dode huidcellen versnelt de celdeling, dus de aanmaak van nieuwe cellen.
  • De aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd waardoor de lederhuid dikker wordt (de bloedvaatjes in de huid worden minder zichtbaar). De huid behoudt bovendien zijn stevigheid.
  • De waterbindende capaciteit van de hoornlaag neemt toe. De huid wordt soepeler.
  • De versnelde celdeling zorgt voor een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen.
  • Pigmentaties worden bleker.
  • Zuivert de porie diep en werkt ontstekingsremmend.
  • Talg zal de huid minder snel verstoppen hetgeen minder ontstekingen veroorzaakt.

Peeling IMAGE Skincare Dieptewerking-I-PEEL-01

Voor meer informatie over de peelings behandelingen bekijk onze behandelingen pagina: Peelings.
Afspraak maken

Maak hier een afspraak

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share