Steelwratjes verwijderen

per 15 minuten € 36,- per 15 minuten en aanschaf na behandelingsgel a € 5,95 053-4365035

Wat zijn steelwratjes?

Steelwratjes behoren niet tot de wrattenfamilie. Ze worden namelijk niet veroorzaakt door een virus, zoals echte wratjes, maar ontstaan spontaan. De medische naam voor steelwratje is fibroom. Steelwratjes zijn goedaardige bindweefsel gezwellen die met name voorkomen in de hals, de oksels, liezen, onder de borsten en het gezicht (oogleden). U kunt ze herkennen aan een aangroeisel aan de huid en ze zijn huidkleurig of soms wat donkerder gepigmenteerd. Het is niet duidelijk hoe steelwratjes ontstaan en helaas is er dan ook niets wat u kunt doen om ze te voorkomen.

Hoewel steelwratjes geen gevaar vormen voor de gezondheid, laten veel mensen ze toch verwijderen. Vooral als ze op duidelijk zichtbare plaatsen zitten of als het er meerdere bij elkaar zijn, kunnen fibromen heel ontsierend zijn. Bovendien kunnen ze irriteren, vooral in de liezen en in de oksels.

Steelwratjes verwijderen met de Apilus Senior

Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de grootte van de wrat of fibroom. Een kleine wrat of steelwrat kan in één behandeling verwijderd worden. Het verwijderen van een steelwrat of wratje duurt slechts enkele minuten.

Om een goede genezing te bevorderen is het belangrijk de huid na te behandelen met Aloe Vera gel. Deze is dan ook verplicht om af te nemen na de behandeling voor een gereduceerde prijs van € 5,95 (normaal € 7,50).

De wrat wordt na de behandeling wat donker gekleurd en de huid rondom zal roodachtig zijn. Tevens ontstaat er een korstje. Het korstje zal er naar enkele dagen vanzelf afvallen en de rode kleur verdwijnt. De huid geneest zonder littekenvorming. Virale wratjes op bijvoorbeeld de handen en voeten kunnen bij uw huisarts behandeld worden.

De Apilus Senior

apilus-senior

Afspraak maken

Maak hier een afspraak voor een intake!

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share