Spot Reducer

15-30 minuten Vanaf € 20,- 053-4365035

Spot Reducer

De Spot Reducer bevriest binnen elke seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hyper-gepigmenteerde cellagen. Het behandelde oppervlakkige weefsel droogt in en maakt zich na 10-14 dagen dagen (op lichaam kan het 21 dagen duren) los: daaronder komt de nieuw gevormde huid tevoorschijn.

Wanneer wordt de Spot Reducer toegepast?

De Spot Reducer kan ter reductie van de volgende pigmentverschijnselen worden toegepast:

  • Ouderdomsvlekken;
  • De door de zon/het milieu ontstane pigmentvlekken.

Kosten Spot Reducer

  • 1 vlek*: € 20,-
  • 3 vlekken:  € 40,-
  • Elke andere vlek  + € 10,-
  • Tot 3 vlekken incl. behandeling: € 60,-
  • Elke andere vlek: + € 10,-

*Wij gaan uit voor de kosten van een vlek ter grootte van een doperwt. Grotere vlekken zijn ook te behandelen en hebben dan 2, 3 of 4 doperwten.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

Na een korte voorbereiding en desinfectie van de huid worden de te behandelen pigmentvlekken binnen enkele seconden zonder direct huidcontact door de Spot Reducer bevroren. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en veilig. Na de behandeling van de vlek krijgt de vlek een na verzorging.

Hoe reageert de huid op de behandeling?

Na de behandeling met de Spot Reducer kunnen er tijdelijk een licht prikkelend of branderig gevoel, roodkleuringen van de huid en jeuk optreden. In zeldzame gevallen kunnen er ook lichte blaasjes gevormd worden. Deze reacties nemen in de regel na een dag af. Op de dag na de behandeling ziet de behandelde vlek er duidelijk donkerder uit. De volgende dagen vormt er zich op de vlek een korst. Deze maakt zich na 10-14 dagen (op lichaam kan het 21 dagen duren) los en laat de “nieuw gevormde huid” aan de oppervlakte verschijnen.

Waar moet men na de behandeling op letten?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de korst in de herstelfase te beschermen. Wees voorzichtig met het uitgebreid badderen, een bezoek aan het zwembad en sauna en alle activiteiten die een vroegtijdig losmaken van de korst kunnen veroorzaken, omdat dit littekenvorming, hyper-(donkere vlek) of hypopigmentatie (witte vlek) kan veroorzaken. Belangrijk: de korst in geen geval manueel verwijderen.

Binnen de eerste 3 weken na de behandeling met de Spot Reducer geen mechanische peelings, fruitzuurpeelings of borstelreiningingen uitvoeren.

Vermijd een langer verblijf in de zon/ in het solarium totdat de behandelde vlekken geheel genezen zijn en in het bijzonder na het loskomen van de korst. Breng overdag zeker een zonbescherming met SPF 50 aan.

Controle afspraak

Na ca. 14-21 dagen vindt een controle afspraak plaats. Tijdens deze controle wordt beoordeeld of er een volgende behandeling nodig is. Een vlek is mogelijk tot 5x met tussenpozen te behandelen.

Thuisverzorging na de behandeling

Voor optimaal herstel is het raadzaam om overdag (ook in de winter) een zonbescherming met SPF 50 aan te brengen in ieder geval tot 3 weken na de behandeling met de Spot Reducer.

Voor een nog beter herstel van de pigmentvlekken en/of het voorkomen van nieuwe pigmentvlekken krijgt u productadvies welke past bij uw huid.

Last van pigmentvlekken? .Voor meer informatie over de pigment behandelingen bekijk onze behandelingen pagina: Pigment behandelingen.
Afspraak maken

Maak hier een afspraak voor een intake!

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share