Microneedling

vanaf 60 minuten vanaf € 79,- 053-4365035

Wat is Microneedling ?

Microneedling is een behandelmethode waarbij er met een pen (met dunne naaldjes) op een gecontroleerde wijze, minuscule kanaaltjes in de huid worden aangebracht. De pen bevat meerdere naaldjes die niet dieper in de huid gaan dan de basaal cellenlaag. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor het uiterlijk aspect en de conditie van de huid verbetert. De huidstructuur wordt fijner, soepeler, steviger en egaler.

Huidinstituut Mariposas

Mariposas Huidinstituut doet microneedling behandelingen met de De Fusion Dermapen. Deze pen is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie d.m.v. de Multi-Needle of de Mono-Needle. De microneedling behandeling met de Fusion Dermapen is een zeer krachtige behandeling met miniscule naaldjes voor collageenstimulatie, waarbij huidveroudering, huidverslapping en littekens effectief behandelt kunnen worden.

Wat is het verschil tussen Multi-Needle en Mono Needle?

Multi-Needle

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Mono-Needle

Ook kunnen zichtbare rimpeltjes worden verminderd met de nieuwe mono-needle. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Resultaat: minder zichtbare rimpels! Ongeacht of je volume wenst, verstrakking of een gladdere huid, de skin microneedling pen heeft de ultieme oplossing!

 

Indicaties voor een microneedling behandeling met de Fusion dermapen:

Huidverjonging

Indien de Fusion dermapen wordt gebruikt voor de indicaties huidveroudering en huidverslapping geldt dat het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil komt, waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een microneedling behandeling met de Fusion Dermapen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Microneedling Fusion dermapen behandeling

Voordat de miconeedling wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De Fusion dermapen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

Na de behandeling

Na de microneedling behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een UV filter en extra te hydrateren. Tijdens de intake wordt een individueel productadvies hiervoor gegeven.

Het resultaat

De microneedling behandeling met de Fusion dermapen stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden en is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken en het individuele behandeladvies te volgen.

Herhaling

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal ik in een uitgebreide intake passende behandelingen adviseren en een persoonlijk behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 3 weken.

Maak een afspraak voor een intake en laat je huid behandelen!
Afspraak maken

Maak hier een afspraak

 

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share