Acne litteken behandeling

60 minuten Vanaf € 69,50 053-4365035

Acne litteken behandeling | Acne litteken behandeltraject

Om het beste resultaat te krijgen bij een acne litteken behandeling werken wij binnen onze salon met een acne litteken behandeltraject. Het acne litteken behandeltraject is er op gericht om de acne littekens te verminderen en zoals u zult begrijpen heeft 1 losse behandeling geen effect. Aangezien elke huid anders is wordt een acne litteken behandeltraject op maat vastgesteld en voor het beste resultaat dient er naast behandelingen ook thuis behandeld te worden met de juiste producten. Kortom: een op maat gemaakt behandeltraject voor het beste resultaat.

Hoe ziet het acne litteken behandeltraject eruit?

Stap 1: Een intake afspraak bestaande uit: intake en behandeltraject advies.

Stap 2: Startbehandeling met huidanalyse, proefbehandeling en productadvies

Stap 3: Start behandelkuur

Afhankelijk van het te volgen behandelplan zijn er 2 opties:

Voor wie is het acne litteken behandeltraject?

Volwassenen en pubers met acne littekens.

Wat zijn de kosten van het acne litteken behandeltraject?

  • Intake afspraak gratis
  • Startbehandeling € 62,50
  • Vervolgbehandelingen vanaf € 82,50
  • Producten (afhankelijk van advies)

Vergoeding door zorgverzekeraar voor acne litteken behandeling

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van acne en acne litteken behandeling. De kosten worden niet vergoed uit het basispakket maar uit de aanvullende verzekeringen. Dit gaat dus niet ten koste van het eigen risico. Kijk hier of uw zorgverzekeraar acne vergoed. Controleer wel goed of de behandeling vergoed wordt door de gespecialiseerde schoonheidsspecialiste: Vergoeding?

In de meeste gevallen is er een verwijsbrief van een (huis)arts nodig voordat men de acne litteken behandeling vergoed krijgt. Informatie over de vergoeding is terug te vinden in uw polisvoorwaarden. Let op dit kan echter alleen bij schoonheidsspecialisten met de specialisatie acne welke ook geregistreerd zijn. Mariposas heeft deze specialisatie.

Wat zijn Acne littekens?

Na de huidaandoening acne kunnen er helaas acne littekens en rode vlekken achterblijven op de huid. Verstandig is om dit zo snel mogelijk te behandelen om erger te voorkomen.

Net zoals bij andere littekens ontstaan acne littekens na een beschadiging van de huid. Vooral de ernstigere vormen van acne, die gepaard gaan met diepe ontstekingen, kunnen zorgen voor lelijke littekens. Ook kunnen littekens ontstaan door het zelf uitdrukken van puistjes.

De littekens ontstaan doordat bij de onderliggende ontstekingen het genezingsproces niet goed kan verlopen waardoor littekens kunnen ontstaan. acne littekens kunnen te zien zijn als putjes, maar ook als hobbeltjes, verhardingen in de huid, of een mengeling van de verschillende soorten littekens. Tevens is littekenvorming persoonsgebonden. Sommige mensen hebben meer kans op littekenvorming dan anderen.

Rode en donkere vlekken
Wanneer de acne net is verdwenen zijn er rode vlekjes te zien. Deze zijn ontstaan door de ontstekingen op dezelfde plek. De rode vlekjes blijven gedurende 3 tot 9 maanden zichtbaar en zijn geen echte acne littekens. Onder invloed van zonlicht, kunnen donkere vlekken ontstaan, die tot enkele jaren zichtbaar blijven. Deze vlekken zijn ook geen acne littekens, maar pigmentvlekken in de huid. Na een aantal jaren zullen deze verdwijnen mits een goede zonbescherming wordt gebruikt.

Maak een afspraak voor een intake!
Afspraak maken

Maak hier een afspraak

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Klachtenregeling

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share