Acne behandeling(en)

60 minuten Vanaf € 57,50 053-4365035

Acne behandeling | Acne behandeltraject

Om het beste resultaat te krijgen bij een acne behandeling werken wij binnen onze salon met een acne behandeltraject. Het acne behandeltraject is er op gericht om de acne zo snel mogelijk onder controle te krijgen en zoals u zult begrijpen heeft 1 losse behandeling geen effect. Aangezien elke huid anders is wordt een acne behandeltraject op maat vastgesteld en voor het beste resultaat dient er naast behandelingen ook thuis behandeld te worden met de juiste producten en wordt gekeken naar de juiste voeding. Kortom: een op maat gemaakt behandeltraject voor het beste resultaat.

Vergoeding door zorgverzekeraar voor acne behandelingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van een acne behandeling  en/of acne litteken behandeling. De kosten worden niet vergoed uit het basispakket maar uit de aanvullende verzekeringen. Dit gaat dus niet ten koste van het eigen risico. Kijk hier of uw zorgverzekeraar acne vergoed. Controleer wel goed of de behandeling vergoed wordt door de gespecialiseerde schoonheidsspecialiste:: Vergoeding?

ANBOS | Schoonheidssalon MariposasIn de meeste gevallen is er een verwijsbrief van een (huis)arts nodig voordat men de acne behandeling vergoed krijgt. Informatie over de vergoeding is terug te vinden in uw polisvoorwaarden. Let op dit kan echter alleen bij schoonheidsspecialisten met de specialisatie acne welke ook geregistreerd zijn. Mariposas heeft deze specialisatie.

Hoe ziet het acne behandeltraject eruit?

Stap 1: Een kennismakingsbehandeling bestaande uit: intake, huidanalyse, proef behandeling en behandeltraject advies.

Stap 2: Afhankelijk van het te volgen behandelplan zijn er 2 opties:

  • Basisbehandelingen of aanvullende behandelingen;
  • Basisbehandelingen en aanvullende behandelingen.

Basis acne behandeling: Reinigende behandelingen incl. het verwijderen van puistjes, mee-eters en pukkels.

Aanvullende acne behandelingen:

Stap 3: Advies over producten en voeding.

Voor wie is het acne behandeltraject?

Volwassenen en pubers met puistjes, pukkels, mee-eters of acne in lichte tot ernstige mate.

Wat zijn de kosten van het acne behandeltraject?

  • Kennismakingsbehandeling € 59,50
  • Vervolg behandelingen vanaf € 57,50
  • Producten (afhankelijk van advies)

Wat is acne?

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. De talgklieren zijn gevoelig voor het stimulerend hormoon. Met als gevolg een sterke toename van de talgproductie. Als er teveel talg wordt afgescheiden, kan het zich ophopen en raakt de porie verstopt. De talgophoping/ verstopping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de porie en de verminderde loslating van de hoorncellen waardoor er een verdikte substantie ontstaat van talg en hoorncellen. Daarnaast bevinden zich in de talgklieren bacteriën die zich snel kunnen vermenigvuldigen. De bacteriën zetten talg om in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren wordt de wand van de talgfollikel beschadigd. De irriterende stoffen komen in de aangrenzend weefsel terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels (papels) en puistjes (pustels).

Maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling voor € 59,50  (normaal € 119,-) en laat uw acne direct behandelen!
Afspraak maken

Maak hier een afspraak

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share