BABOR

Over BABOR

BABOR is de Duitse beauty-pionier. Sinds de oprichting in 1956 door de biochemicus Dr. Michael Babor is de onderneming voortdurend gericht op innovatie en heeft zich ontwikkeld als baanbreker van de professionele huidverzorging.

Koop uw baborproducten online in onze webshop: BABORSHOP

BABOR Schoonheidssalon

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum lukt het sinds meer dan 55 jaar om de geheimen van de natuur in natural hightech-producten te vertalen die natuur en wetenschap verbinden tot een optimale synergetische kwaliteit. De eigen afdeling onderzoek is van oudsher de centrale pijler van de onderneming en verschaft BABOR in de internationale concurrentie een toppositie.

Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten en andere toonaangevende wetenschappelijke instituten en massagespecialisten garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten  en garanderen alle BABOR producten en behandelingen werkzame performance op het hoogste niveau – voor een zichtbaar verbeterd, duurzaam gezond huidbeeld. Vele van de geselecteerde ingrediënten en werkstoffen zijn van plantaardige oorsprong, fair gehandeld en uit gecontroleerd biologische teelt. Daarbij staat elk product consequent voor Beauty Made in Germany.

Elke afzonderlijke productserie ondergaat vanaf de ontwikkeling in de eigen laboratoria via het vervaardigingsproces tot en met de aflevering een totale kwaliteitscontrole.

Ons uitgangspunt: respectvolle omgang met de natuur

Een centraal kenmerk van ons werk is de respectvolle omgang met de natuur en haar kostbare werkstoffen. Daarom gebruiken we o.a. grondstoffen uit gecontroleerd biologische teelt en op basis van ressources die weer aangroeien.
BABOR ziet sinds haar oprichting in 1956 uitdrukkelijk af van dierproeven. Vanzelfsprekend zullen in de toekomst voor onze producten geen dierproeven worden uitgevoerd of daarvoor in opdracht worden gegeven.
Onze hoge kwaliteits- en zuiverheidseisen aan grondstoffen en strenge controles in het kader van kwaliteitstesten waarborgen een zeer hoge mate van veiligheid en kwaliteit van onze producten.

Onze BABOR producten zijn:

  • Vrij van PEG’s (polyethyleenglycolen)
  • Vrij van synthetische siliconenoliën
  • Vrij van huidprikkelende minerale oliën
  • Vrij van paraffinen en paraffine-derivaten
  • Vrij van parabenen
  • Vrij van grondstoffen van dierlijke oorsprong

Voor meer informatie over BABOR: bekijk babor.nl

Cleansing_Still_300
Afspraak maken

Maak hier een afspraak of bel 053-4365035.

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share