Babor reiniging actie set van € 41,- voor € 36,-

Babor reiniging actie set van €  41,- voor € 36,-

€ 5,- korting* op een set BABOR Reiniging HY-OL & Phytoactive

*Op=Op zolang de voorraad strekt.

Een goede reiniging is de basis voor een volgende verzorging. Zonder reiniging kan een crème haar werk niet volledig doen.

De HY-ÖL® +Phytoactive reiniging reinigt de huid grondig en op intensieve wijze maar tast de natuurlijke beschermingsmantel van de huid niet aan. De huid voelt niet gespannen aan maar voelt soepel, zacht en fris aan.

De BABOR 2-fasen reiniging met hydrofiele olie en met op het huidbeeld afgestemde kruidenextracten zijn uniek.

Fase 1: Breng de HY-ÖL® aan. Alle verontreinigingen die in olie oplosbaar zijn worden verwijderd. Breng daarna de Phytoactive aan, die al tijdens de reiniging met de op de huis afgestemde geselecteerde kruidenextracten de huid verzorgd.

Fase 2: Vermeng de HY-ÖL® en de Phytoactive met water tot een emulsie en alle verontreinigingen worden zacht verwijderd.

In 1955 legt Dr. Michael BABOR de basis voor het unieke succesverhaal van het bedrijf: hij vraagt patent aan op de tot op de heden onovertroffen HY-ÖL®, een hydrofiele reiniging op basis van olie. De HY-ÖL® behoort tegenwoordig internationaal tot de belangrijkste professionele cosmetica.

Heeft u meer vragen over deze BABOR actie? Bel of mail ons gerust 053-4365035 /info@mariposas.nl.
Afspraak maken

Maak hier een afspraak

 

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share