BABOR Cleansing Brush voor thuisgebruik!

BABOR Cleansing Brush voor thuisgebruik!

Nu verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Mariposas Enschede de BABOR Cleansing Brush voor € 39,50. Bij aanschaf van de BABOR Cleansing Brush krijg je de rest van het jaar 2015 10% korting op de reinigingsproducten.

De Cleansing Brush is een innovatieve, sonische reinigingsborstel ter ondersteuning en intensivering van de huidreiniging met BABOR-producten.

  • Sneller en nog meer tot in de diepte gereinigd,
  • Zichtbaar frisser,
  • Verwisselbare borstel,
  • Waterdicht.

Door de inzet van extra fijne, zachte borstels en de zachte, maar toch zeer effectieve, sonische technologie, wordt de huid sneller en nog meer tot in de diepte gereinigd. De huid ziet er zichtbaar frisser uit. Met verwisselbare borstel, makkelijk in gebruik en waterdicht.

Gebruik
Verwijder eerst de make-up van ogen en lippen. Breng het geadviseerde BABOR-reinigingsproduct aan zoals in de desbetreffende verpakkingsbijlage beschreven staat en reinig de huid eerst manueel zoals gebruikelijk. Intensiveer aansluitend de reiniging doordat u de kop van de BABOR Sonic Cleansing Brush licht vochtig maakt (onder de waterkraan houden en daarna weer uitdrukken), het apparaat aanzetten en de borstel met lichte druk en met kleine, draaiende bewegingen over alle te reinigen huiddelen voeren. Verwijder vervolgens alle resten op de huid met rijkelijk water. Reinig daarna de opzetborstel onder stromend water en gebruik hierbij eventueel extra zeep.

 

Heeft u meer vragen over de BABOR Cleansing Brush ? Bel of mail ons gerust 053-4365035 /info@mariposas.nl.

Labels:

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share