Actie sets Image Skincare!

Actie sets Image Skincare!

Actie sets Image Skincare

Nu binnen de actie sets van Image skincare met daarin de bestsellers. Deze actie sets bevatten een reiniging, serum en dagcrème. Er zijn 3 verschillende soorten en van elk zijn er een beperkt aantal beschikbaar.

Het voordeel van deze sets is dat je een hoge exclusieve korting krijgt op de producten.

Wat zit en nou in de sets?

Set 2

In deze set zit de Total Facial cleanser, het hydrating anti-aging serum en de daily hydrating moisturizer SPF 30. De set heeft een mooie actie prijs van € 110,- (normaal betaal je € 147,-)

Deze set is onder andere geschikt voor een huid die wel een boost kan gebruiken qua glans en frisheid. Tevens werken de producten op onder andere ant-aging, hydratatie en pigment.

Set 3

In deze set zit de Balancing Facial cleanser, het intense lightening serum en de daily matte moisturizer SPF 32. De set heeft een mooie actie prijs van € 99,95 (normaal betaal je € 125,90)

Deze set is onder andere geschikt voor een huid die wel een boost kan gebruiken qua egaliteit (verminderen van glans, pigment en roodheid) .Tevens werken de producten intensief op onder andere op ant-aging en het oplichten van de huid (pigment en roodheid verminderen).

Set 4

In deze set zit de Hydrating Facial cleanser, de Total Pure Hyaluronic Filler en de Daily Hydrating Moisturizer SPF 30. De set heeft een mooie actie prijs van € 119,50 (normaal betaal je € 150,50)

Deze set is onder andere geschikt voor een huid die wel een boost kan gebruiken qua droogte en hydratatie. Tevens werken de producten intensief op onder andere ant-aging.

Je zult merken dat je huid met deze sets in een veel betere conditie komt en blijft.

Wil je alvast een set reserveren? Dat kan ! Laat me het even weten via een email. Er zijn maar een beperkt aantal verkrijgbaar en op=op.

 

 

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share