ACTIE korting op alle oog crème’s

ACTIE korting op alle oog crème’s

In de maand november  (2016) krijgt u 10% korting op alle oog creme’s bij aanschaf in de salon. In de zomer beschermen we onze huid allemaal tegen UV stralen. In de winter is het ook belangrijk de huid te beschermen tegen het gure winterweer. De bijtende koude en droge lucht tast onze huid aan.

De combinatie van kou, wind en grote temperatuurverschillen tussen binnen en buiten vormen een zware beproeving voor de huid. Het is daarom belangrijk om uw dagelijkse huidverzorging aan te passen aan de verschillende seizoenen en hoe uw huid daarop reageert. Een oog crème is dan een goede oplossing. Met name in de winter heeft de huid rond de ogen goede verzorging nodig. De huid rond de ogen is erg dun, slechts een halve millimeter dik. In vergelijking met de rest van het gezicht is de huid onder de ogen ongeveer 4x dunner. De collageen- en elastinevezels zijn minder diep gerangschikt. Vanaf het 20e jaar neemt de collageen productie al af en vanaf 25 beginnen de eerste rimpels. Verstandig dus om dan te beginnen met een oog crème.

De talgklieren op de huid werken bij -8 graden trager waardoor de huid minder goed beschermt is en het vocht sneller verdampt. De huid rondom de ogen is dan ook één van de gevoeligste delen van de huid. U kunt zich voorstellen dat met de vrieskou dit deel extra goed beschermt zal moeten worden.

Bescherm dus uw ogen goed en profiteer van de 10% korting.

Heeft u meer vragen over deze actie? Bel of mail ons gerust 053-4365035 /info@mariposas.nl.

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share