Actie Bindweefselmassage kuur

Actie Bindweefselmassage kuur

Nu  tijdelijk een actie* voor een bindweefselmassage kuur van 6 x van € 300,- voor € 249,- .

*bij betaling in 1x en geldig t/m 31 maart 2018

Huidinstituut mariposas heeft sinds eind 2017 de officiële specialisatie huid verbeterende massage (bindweefselmassage en pincement).

Een bindweefselmassage is een huid verbeterende massage en een zeer goede manier om de huidconditie te verbeteren. Om het beste resultaat te krijgen bij een deze massage behandeling werken wij binnen onze salon met een bindweefselmassage behandeltraject.

De massage behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De massage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte, slecht doorbloede en verouderde huid te verbeteren, Tevens zullen rimpels of acne verbeteren en/of verminderen.

Aangezien elke huid anders is wordt het behandeltraject op maat vastgesteld en voor het beste resultaat dient er naast behandelingen ook thuis behandeld te worden met de juiste producten en wordt gekeken naar de juiste voeding. Kortom: een op maat gemaakt behandeltraject voor het beste resultaat.

De massage behandelingen geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De massage begint met een oppervlakkige reiniging. Na de massage wordt de behandeling afgesloten met een passende dag- of nachtverzorging. Tijdens een massage wordt zowel het decolleté, hals en gehele gelaat gebied behandeld.

Nu tijdelijk een actie* voor een Bindweefselmassage kuur van 6 x van € 300,- voor € 249,-.

*bij betaling in 1x en geldig t/m 31 maart 2018

Maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling bindweefselmassage en laat je direct behandelen!

Afspraak maken

Maak hier een afspraak

Over ons

Mariposas Huidinstituut & Schoonheidssalon gevestigd in Enschede biedt schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering uitgevoerd door een Medisch Schoonheidsspecialiste

Contactgegevens

Stroinksbleekweg 78, 7523 ZL Enschede

053-4365035

info@mariposas.nl

Nieuwsberichten

Contact

Privacy statement / Algemene voorwaarden

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Social Share